ZpětÚvod Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Žižkov reality s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Žižkov reality s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Hledání nemovitosti

Kontaktujte nás

Fakturační údaje:

Žižkov reality s.r.o.
Roháčova 145/14
130 00 Praha 3

IČO: 01647229                              DIČ: CZ01647229

ID datové schránky: 7aaupcp

Bankovní spojení:            MONETA(GE) Money Bank, a.s.    Číslo účtu: 211197261/0600

Karel MAREŠ                         Jednatel - Realitní makléř                Tel.: +420733605714                 E-mail: mares@zizkovreality.cz

Facebook ZizkovReality.cz   Twitter ZizkovReality.cz   YouTube ZizkovReality.cz


Žižkov reality s.r.o.
Roháčova 145/14
130 00 Praha 3

IČO: 01647229
DIČ: CZ01647229
ID datové schránky: 7aaupcp

Tel.: +420 733 605 714
E-mail: mares@zizkovreality.cz

Facebook Twiter YouTube Google+

© 2018, Žižkov reality s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Realitní software dodává eBRÁNA | Software a informační systém pro realitní kanceláře REALBrána | Nabídka nemovitostí RB Reality

Nahoru ↑